18 oktober, 2018

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij verzorgen zowel in eigen beheer als extern de financiële administraties van ondernemingen in alle branches. Jaarlijks of tussentijds worden de commerciële en fiscale jaarrekeningen samengesteld en de fiscale aangiften IB of VPB verzorgd. Uiteraard vormen het verzorgen van de aangiften omzet- en loonheffing een vast onderdeel van onze werkzaamheden.

Ook de publicaties ten behoeve van de Kamer van Koophandel worden door ons samengesteld. Uw salarisadministratie is, indien gewenst, ook in goede handen bij ons en vormt een makkelijke aansluiting met uw financiële administratie.

Wat wij echter nog belangrijker vinden is het persoonlijke contact met u, waarbij probleempunten met betrekking tot economische of fiscale zaken snel en adequaat kunnen worden opgelost.
Kredietaanvragen bij bankinstellingen in het kader van uw investeringen etc. vormen tevens een vast onderdeel van onze werkzaamheden.

Wat ook belangrijk is te weten is het feit dat onze tarieven zeer concurrerend zijn ten opzichte van onze vakgenoten en dat wij een speciaal tarief hanteren ten behoeve van de startende ondernemer.

Kortom: iedere ondernemer kan bij ons terecht met alle mogelijke zaken en vragen.